Hacka löken. Dagens middagstips är en laxpytt med romsås. 2 st gula lökar. Stek lök och potatis i en stekpanna i smör eller olja ca 5 minuter. 2 st gula lökar
Skala och tärna morot och potatis, och hacka löken. 5 st gul lök. Fräs i smör tills de börjar mjukna. Blanda i tärnad paprika och stek i ett par minuter
Ta upp laxen och stek lök och sparris i bitar. Tillsätt sedan lax, lök och sparris. ½ purjolök el. Laxpytt med romsås 4 port. ½ purjolök el 1 gul (hackad)
Skala och hacka löken. Bland annat idag så gjorde jag laxpytt med kaviarsås. Laxpytt med grön sparris och kaviarsås (4 pers). 2 gula lökar. Stek lök och potatis i margarin i en stor stekpanna i ca 5 minuter. 2 gula lökar
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Man får helt enkelt äta med smaklökarna och inte med ögonen. Skala och finhacka löken. Fräs löken, morötterna och potatisen i lite olja tills de börjat mjukna lite
Hacka löken grovt. Fräs sparris och lök i smör i en rymlig stekpanna ca 5 min. 2 st färska rödlök. Koka potatisen med skalet på nästan klar och låt den svalna