Lägg upp allt på ett fat, pressa över citron och ringla över honungen. 1 tsk curry1 citron2 msk flytande honungolivoljasalt+pepparcreme fraiche och örtsalt/örterSätt ugnen på 225 graderSkala och skär potatisen i klyftor, ringla över olivolja, salta och peppra och stoppa sedan in det i ugnen till de är fint bruna. 2 msk flytande honungolivoljasalt+pepparcreme fraiche och örtsalt/örter
Pressa över en halv citron och ringla över honungen. 4 portioner500 g skinn och benfri laxfilé500 g potatis1/2 tsk citronpeppar1/2 tsk pepparmixCa 300 g spetskålCa 75 g sockerärter300 g morötter1-2 rödlökar1/2-1 tsk curry1 citron2 msk flytande honungOlivoljaSalt, svartpepparSätt ugnen på 225 grader. 2 msk flytande honung
Pressa över saften från en halv citron och ringla över honungen. laxcitronpepparpepparmixsesamfrönsalt300 g spetskålen ask sockerärter2 st morötter1 paprika1/2 rödlök1 tsk curry1 citron2 msk flytande honungsalt och svartpepparSätt ugnen på 225 grader. 2 msk flytande honungsalt och svartpeppar
Laxpytt. ½ tsk honung. Laxpytt. Vispa ihop citron, lime, senap, olivolja och honung. ½ tsk honung. Nu när det är lätt att få tag på ekologisk lax passar vi på att äta det