Garnera med dill. dill. 2 msk dill. Skala och tärna potatis och morot. Skala och hacka löken. Fräs potatis, morötter och lök i smör tills de börjar mjukna
Strö dillvippor över rätten och servera den tillsammans med senapskrämen. 1 st knippe dill. Skala potatisen och skär den i knappt centimeterstora kuber
Laxpytt med grön sparris och kaviarsås. Mannen och jag stekte också lax som vi först kryddade med Santa Marias Seafood & Fish som innehåller saffran, citron, fänkål, peppar och dill
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Salta och peppra eventuellt laxpytten och servera med dillcrèmen. Gör undertiden dillcrèmen genom att blada crème fraiche, dill, citron samt lite salt och peppar
Laxpytt med rotfrukter och örtyoghurt4 portioner8 potatisar, tärnade3 morötter, tärnade1 bit kålrot, tärnadolivolja att steka i1 rödlök, strimlad4 laxfiléersalt, pepparvalfri krydda (jag hade en fiskkrydda från Santa Maria, med lite saffran, fänkål, dill, vitlök)Örtyoghurt. 2 dl turkisk yoghurt½ tsk honung2 msk blandade frysta örter (dill, gräslök, basilika)salt, pepparRör ihop ingredienserna till såsen och låt den stå i kylen och mogna
Vänd ner dillen. 4 portioner600 g skinn- och benfri laxfilé500 g mandelpotatis eller vanlig potatis½ zucchini, ca 150 g1 rödlök150 g gröna bönor (frysta eller färska)3 msk hackad dill1 burk lätt creme fraiche, 2 dl1 burk stenbitsrom, 80 g½-1 msk riven pepparrot1 citron100 g körsbärstomaterOlivoljaFlingsaltSvartpeppar, nymalen Sätt ugnen på 225 grader