Blanda kokosmjölk och citronsaft. Enkel och snabblagad rätt med wokgrönsaker, lax och linser. Lax med ris och kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans med ris och smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
Blanda kokosmjölk och citronsaft. Enkel och snabblagad rätt med wokgrönsaker, lax och linser. Lax med ris och kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans med ris och smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
Kokosmjölk och röd curry är en kanongod kombination som även passar väldigt bra till kyckling. 500 g laxfilé3 dl frysta wokgrönsaker3-4 tsk röd currypasta400 ml kokosmjölksalt och pepparSkär laxfilén i. 500 g laxfilé. 3 dl frysta wokgrönsaker. 400 ml kokosmjölk
Dela den färska eller halvtinade laxen i mindre bitar och stek den i en stekjärn eller wokpanna. Stoppa ner laxen, pressa ev i lite lime, rör om och servera med kokt ris, bulgur eller quinoa
Blanda kokosmjölk med currypasta, fond, farinsocker och limesaft. Lägg laxbitarna ovanpå. 600 g laxfilé skuren i bitar á mca 150 g. 1 påse wokgrönsaker. 1 burk kokosmjölk
Häll över fiskbuljong och kokosmjölk. Fräs wokgrönsakerna i oljan. ½ påse Findus Wokgrönsaker Bali á 900 g. 4 dl kokosmjölk. 1 påse fisktärningar av lax
Lax i ugn med matvete och kallsås. Tillsätt en påse wokgrönsaker eller skär egna (paprika, lök, broccoli, bambuskott, vattenkrasse, morot osv) tillsammans med en burk kokosmjölk, chili, sweet chilisås, soya, currypasta och eventuellt ingefära