½ dl hackad dill. ½ dl hackad basilika. Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Lägg laxen på de ugnsrostade rotfrukterna och baka i ugn i ca 7 minuter. 4 bitar laxfilé à 150 g
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Rör färskosten slät och blanda ned riven ingefära, finhackad dill och basilika. ½ dl hackad dill. En mycket god laxrätt med fräscha smaker av ingefära, lime och örter
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Thaibasilikan som är lite kryddigare än den vanliga går tyvärr inte alltid att få tag i där vi bor men då får man ta vanlig basilika eller dill och persilja
Lägg ner citronskal, basilika och dill. kruka färsk basilika. Avlägsna eventuellt skin från laxfilén och torka dem torra med hushållspapper och krydda med salt och peppar
Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Lägg laxen på de ugnsrostade rotfrukterna och baka i ugn i ca 7 minuter. 5 dl hackad dill. 5 dl basilika. 4 bitar laxfilé