Laxcheesecake passar till påsk, till jul, till midsommar och allt där emellan. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Garnera med laxrosor, citron och dill. Ta ut cheesecaken en stund före servering. 1200 g lax, kallrökt. 11 st rödlök, liten. 1cirka 5 skivor lax, kallrökt. 1Finhacka laxen och löken. 1Rör noga ner gelatinsmeten i laxröran
Tillsätt lax, lök och dill. Finhacka lök och dill. Strimla laxen. Lossa kanten och bred rom över laxröran. 200 g kallrökt lax. 1 finhackad schalottenlök. 200 g kallrökt lax. 1 finhackad schalottenlök
Finhacka lax och lök. Blanda ihop gräddfilsblandning, gelatinsmet, lax, lök, dill och pepparrot. Garnera med laxrosor, citron- och limeklyftor, dill och gräslök vid servering
Jag hade gjort denna laxcheesecaken till kvällen att ha med till buffébordet. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Blanda i lax, ansjovis, lök och dill. Finhacka ansjovis och lök. Dela laxköttet i små bitar. Garnera med hackad rödlök, gräslök, citronklyftor och dillkvistar vid servering
Toppa med gravlaxskivan. Blanda i rom, lök och dill. 11 liten rödlök. 11 skiva gravad lax eller 4–5 räkor. 1Skala och finhacka löken. 1Garnera cheesecaken med finskivade rädisor och ärtskott innan serveringen