Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. hackad rödlök. Servera med gräddfil/creme fraiche blandat med pressad vitlök samt hackad rödlök, riven ost & rom
1 rödlök. Langosbröd1,5 kokt potatis 25 g jäst 3 dl ljummet vatten 1 tsk salt 7 dl vetemjöl special 1 l frityrolja 1 dl vetemjöl special, till utbakning. Citronmarinerad rödlök1rödlök saften från en halv citron 1 dl vatten
Servera med t ex creme fracihe, räkor, rom, rödlök och grillkrydda. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar
Vaknade upp i morses och var så sugen på langos. Stek i lite olivolja, toppa sedan med vad du gillar, jag tog turkisk yoghurt 2,5%, räkor, röd rom och rödlök, mumma
Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda. Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos
Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos
rödlök. Fritera langosbröden, ett och ett, i oljan någon minut på var sida tills färgen är gyllengul. Servera med räkor/skinka, hackad/skivad rödlök, riven ost, stenbitsrom och gräddfil smaksatt med vitlök
(Creme fraiche, hackad rödlök, räkor, svart rom och gräslök). Varför inte äta lite langos på fredag. Lägg på papper och bre oljan över langosen när de har svalnat