Börja med att lägga 1/2 skivat ägg, 3 ansjovisfiléer, 1 tomatklyfta och strö på riven ost. Lägg därefter 2-3 kokta, avrunna sparrisstjälkar med räkor ovanpå och täck med tinad hollandaisesås. 4 skivor landgångsbröd. 2 hårdkokta ägg
Landgång. (det blir ganska långt att skrolla ner nu då det här inlägget var så långt. Då kommer en liten ruta fram längst ner i mitten efter sista inlägget
Confiterade betor med frasig ostronskivling, ättiksmajonnäs, persiljeolja och machesallat, Landgång med gravade sommargrönsaker, krämigt ägg och ramslöksmajonnäs, Karamelisserade jordärtskockor med potatis- och getostpuré, cruditéer och ölsky
Vi gjorde en ny German-rätt från första serien Landgång. 8 salta sillfileér8 kokta kalla potatisar2 stora lökar skivade och stekta4 kokta ägg i bitar1 knippa dillvitpepppar100 gram smörJag köper sill i tunna hos fiskhandlar´n och då måste sillen vattnas ur under några timmar - byt helst vatten minst en gång. Lägg på folieknytena och grädda i 15 minuter i 200 grader. 4 kokta ägg i bitar
) Det första inlägget är på de smörgåstårtor som jag bjöd på när jag fyllde år tidigare i augusti. Rökt skinka, pepparrot och gräddeSpacklad med majonnäsGarnerad med ishavsröra på toppen, räkor, ägg, salladsblad, tomat, gurka och citron
Minns att innan pizzeriernas intåg i stan fanns ett ställe som hette smörgåsboden - där kunde man köpa mängder med olika smörgåstårtor eller bitar av dessa samt landgångar och snittar