Börja med att bena ut lammkotletterna. Rödvinssås. 600 g lammkotletter med ben. 4 dl rödvin. Lammkotletter600 g lammkotletter med ben salt peppar 1 kvist timjan 1 kvist rosmarin 2 klyftor vitlök smör, till stekning. Rödvinsås1 schalottenlök 4 dl rödvin 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 4 kantareller salt peppar 1 msk smör
Ta en skål & häll i en rejäl skvätt olivolja, hälls sedan i ungefär samma mängd rödvin. Jag lägger sedan lammkotletterna i dubbla plastpåsar & häller i marinaden
Skölj ur pannan med rödvin och tomatpure. 4 st lammkotletter. 2 dl gott rödvin till såsen. Lägg de förstekta lammkotletterna över rotsaksblandningen i ugnsformen och ställ allting i ugnen för ytterligare 15 minuter i 165 graders värme. GLAD PÅSK 4 st lammkotletter
Fyra lammkotletter "frysta", en dl olja, sex vitlöksklyftor, fyra msk soya, fyra sparris, smör, salt, svart peppar, timjan, rosmarin, paprikapulver, en påse vintermixsallad, en halv röd lök, sex körsbärstomater, ett gäng valnötter
Stek lammkotletterna i stekpannan tills det fått en vacker färg och är lagom brynta. ½ liter rödvin. Häll bort vattnet från dina tärnade rotsaker och stek dem i den samma pannan du nyss stekte dina lammkotletter, salta och peppra och smaka av
Fyra lammkotletter "frysta", en dl olja, sex vitlöksklyftor, fyra msk soya, fyra sparris, smör, salt, svart peppar, timjan, rosmarin, paprikapulver, en påse vintermixsallad, en halv röd lök, sex körsbärstomater, ett gäng valnötter
Serverad med potatisterrin smaksattt med vitlök och västerbottenost, tomatsallad och en rödvinssås. Lammkotletter marinerade i olivolja, citron, vitlök och färska örter
Hittade kalasfina lammkotletter till middagen. Marinerade lammkotletterna i citron, vitlök och chili exploisons, räkor på avrinning och chokladmousse i små glas
Vispa ur stekresterna ur pannan med rödvin, meddelst trägaffel. Lammlägg, cirka 300 g/ppBlomkål, 250 g/ppPurjolök, en halv per personOlivoljaTimjanSkvätt rödvin (inte Moulisen