med ett ben1msk Olivolja1st RosmarinkvistSalt & peppar från kvarnRåstekt potatis. 6st Potatisar, tunt skivade1msk Smör1msk Olivolja2st Vitlöksklyftor1msk PaprikapulverSalt & peppar från kvarnGetostcreme. ½st Röd paprika, grovtärnad½st Gul paprika, grovtärnad1msk Olivolja1st Vitlöksklyfta, finhackad1st Röd lök, grovt hackad2dl Passarade tomater med Chili½dl Rött vinSalt & peppar från kvarnSåhär kan man göra. Masera in olivoljan och rosmarinen i kotletterna, stek på medelvärme 2-3min per sida, avsluta med att salta och peppra. 1msk Olivolja. 1msk Olivolja. 1msk Olivolja
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Ta en skål & häll i en rejäl skvätt olivolja, hälls sedan i ungefär samma mängd rödvin. Jag lägger sedan lammkotletterna i dubbla plastpåsar & häller i marinaden
2 dl olivolja8 kvistar rosmarinen ganska stor bunt timjan4 msk sojaen citronca. 4 lammkotletterTillbehörPotatisOliverFetaostGurkaRödlökTomatGrönsalladAubergine, Zucchini, Paprika eller någon annan grönsak som är god att grilla. 2 dl olivolja. 4 lammkotletter
Hetta upp olivoljan i en stor kastrull och fräs löksorterna utan att det tar färg. Här får lammkotletterna sällskap av en ljuvlig ratatouille och en smakrik gremolata
1 kg lammkotletter. 2 msk olivolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm. 1 ask cocktailtomater 2 msk olivolja 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm strösocker ½ tsk salt ½ krm svartpeppar Oliver i rödlöksdressing. 1 dl svarta oliver ½ hackad rödlökar 2 msk rödvinsvinäger 2 msk olivolja ½ dl hackad färsk persilja
Blanda alltsammans med olivoljan. 1 dl olivolja. Rumstemperera köttet. Sätt ugnen på 150 grader. Finhacka vitlöken och persiljan och riv citronskalet över