Krydda lammkotletterna med salt och peppar och stek i smör i stekpanna. Lamm hör ju påsken till och något som alltid är väldigt gott är saftiga lammkotletter med goda tillbehör
Skivade vitlök och la en på varje tomathalva, flingsalt och några skivor smör med osthyveln över. Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Dela champinjonerna, strimla purjolöken grovt och stek dem i smör i en panna. Arla® Svenskt Smör. Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör 2-3 min på varje sida. 4 st dubbla lammkotletter
Stek dem i smör 2 min på varje sida. 600 g lammkotletter. 1 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk hackad färsk rosmarin 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm
smör att steka i. Lammkotletter i sås. Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Smöret. Tärna smöret och lägg det i en bunke. Servera kotletterna med de rostade rotsakerna, garnerade med de sparade rosmarinkvistarna, parmesan- och vitlökssmöret och citron
Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör 2–3 min på varje sida. 1 kg lammkotletter. 1 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm
Snitta lammkotletternas fettrand, krydda och stek dem hastigt på båda sidor i smöret på hög värme. Kör sellerin, utan vätskan som bildats, i matberedare med grädde och smör, smaka av med salt och peppar