Stek dem i smör och olivolja till fin färg. Lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron 500 g lammfärs 1 eko-ägg 1 st eko-citron och finstrimlat skal därav 2 st klyftor av vitlök 1 msk färsk rosmarin salt och svartpeppar 1
smör + olja (till stekning). lammfärsbiffar till valborg kanske. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur
Stek biffarna i smör. Lammfärsbiffar. smör. Lammfärsbiffar. Skär fetaosten i små kuber och pressa vitlöken. Blanda ost, vitlök, lammfärs, oliver, salt, peppar och ägg i en bunke
1 msk smör. Finhacka chalottenlöken och fräs i en kastrull med smöret, tillsätt svampen, vatten och fond, låt koka 5 minuter. 1 chalottenlök 1 msk smör
Ett recept på lammfärsbiffar med koriander, servade med en varm chillisås och ris med gröna ärtor. Forma 8st biffar som du sedan steker i smör eller olja
Forma fyra biffar och lägg på ett smörpapper. Platta till biffarna en aning och stek dem på medelvärme i en stekpanna med smör, cirka 4 minuter på varje sida. 2 msk smör
Stek rosmarinen tillsammans med smör i stekpanna för att få fram smakerna ytterligare ur rosmarinen. Fräs lammfärsbiffarna snabbt på vardera sida i stekpanna