Lövbiffsås till pasta
Daniel Ylitalo
Daniel Ylitalo

Lövbiffsås till pasta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 1 st rödlök
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk kalvfond
  • 2 msk dijonsenap
  • ½ dl persilja

Beskrivning

    Hacka löken och strimla lövbiffen och bryn det tillsammans med löken.

    När det är brynt, strö över vetemjölen och blanda.

    Lyft av stekpannan från spisen, häll i mjölk, kalvfond och dijonsenapen. Placera sedan pannan på spisen igen. Anledningen till att du tar av pannan är att du inte ska bränna mjölken medans du häller i allt.

    Låt sjuda och blanda i den hackade persiljan på slutet.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.