4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 lime salt och peppar 1 kruka koriander 4 port glasnudlar Lövbiff 2 msk honung 2 msk japansk soja 2 msk vatten ca 500 g lövbiff 2 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Under tiden, finhacka salladslök och fräs i en kastrull med smör. 2 lövbiffar. 3 små salladslökar. Börja med att koka upp potatis i en kastrull med saltat vatten
Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Skär löken i tunna klyftor och salladslöken i 3 cm långa bitar. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. 400 g lövbiff. 2 st salladslökar
Smula sist i fårosten och lite av salladslöken– spara lite till att smula över. Lägg upp i en skål eller servera i grytan, strö resten av den hackade salladslöken och fetaosten över
4 4 port risnudlar Grönsaker 150 g sockerärtor ca 60 g salladslök 1 röd spansk peppar 2 dl alfalfagroddar Dressing 2 msk sesamfrö 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1/2 dl sweet chili 3 msk japansk soja 1 tsk ättiksprit (12%) Biff ca 500 g lövbiff 1/2 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Galet god och blir riktigt krämig och smakrik till den krispiga zucchinin och salladslöken. Skär zucchini och salladslök i mindre bitar och lägg runtom