Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
400 gram lövbiff i strimlor1 gul lök i tunna skivor200 g färska champinjoner i skivorsmör att steka i2 msk tomatpuré2 msk dijonsenap1 tsk salt1,5 krm svartpeppar2 dl vattenBryn köttet i stekpanna och lägg över i gryta. 400 gram lövbiff i strimlor. 200 g färska champinjoner i skivor
Lägg dem i en skål tillsammans med hackad vitlök och soja och hackad färsk (skalad) ingefära. 4 lövbiffar (ca 300 g)1-2 msk smör eller olja1/2 moget päron4 vitlöksklyftor2 msk hackad färsk ingefära2 medelstora gula hackade lökar4 msk äkta soja1 liten morot i stavar1-2 msk socker2 msk vinäger1 bunt gräslök2-3 msk rostade sesamfrön (rostad i torr stekpanna några minuter)Skär lövbiffar i breda strimlor. 4 lövbiffar. 2 msk hackad färsk ingefära
Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)