Blanda majonnäs, ättiksgurka och curry. 4 skiva lövbiff. 2 tsk curry. Gurkmajonnäs. Smaka av med salt. Knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper
Här kommer senaste testet en gul currygryta med lövbiff kryddig och het. 600 gram lövbiff i strimlor2 morötter i slantar1 purjolök i skivor2 hackade vitlöksklyftor2 msk gul curry1 tsk sambal oelek1 hackad röd chili1 msk japansk soja2,5 dl grädde1,5 dl mjölk1,5 dl vatten1 köttbuljongtärningsalt svartpepparsmör till stekningenLägg lergrytan i vatten i 20-30 minuter innan den ska användas. Stek kött salta peppra och lök chili och purjo och strö över curryn och fräs men i 2 minuter. 600 gram lövbiff i strimlor. 2 msk gul curry
Krydda med salt, svartpeppar och curry. Den här lövbiffsgrytan lyckades jag med. Här kryddar jag dessutom ganska rejält med curry och det blir en supergod smak på såsen
Strimla lövbiffen och lägg ner i påsen. =) 5 portioner 400g lövbiff 250g haricot verts, frysta men tinade. En hel annanas, färsk 1tsk curry 2 klyftor vitlök 3/4 dl soya ½dl olivolja 1/3 tsk sambal oelek 2Â avokados Tomater 1. Stek annanasen 2-3 min och pudra över curryn. Â Häll sedan lövbiffen i en annan panna (eller i samma men utan annanasen) Låt puttra 2 min och tillsätt haricot vertsen. 400g lövbiff. 1tsk curry
Strimla och bryn lövbiff. Mixa och smaka av med curry, salt och peppar. Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag