11 st gul lök. 13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken
Finhacka rödlöken och mixa eller mosa cocktailtomaterna och tillsätt dem till kycklingen. 1 röd lök. Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sedan i smör
Vill man addera flera ingredienser till grytan så föreslår vi svamp som du bryner tillsammans med löken, eller kanske haricoverts som åker ner en stund precis innan serveringen
Hacka löken i tärningar. Hetta upp olja och stek löken tills den får färg. 500 färs (kött- eller veggofärs) 1 gul lök 1 liten burk tacosalsa (ca 230 g, kan ersättas med 1 burk krossad tomat) 1 påse tacokrydda eller 2 msk egen mix- recept HÄR. 1 gul lök
Fördela fisken och den skivade löken ovanpå. 1 liten skivad rödlök. 1 liten skivad rödlök. I förra inlägget var jag ju och nämnde om att jag hade en laxpaj på gång, som skulle provsmakas
Finhacka löken och stek den tills den får färg. 1 gul lök. 300 g rödbetor 200 g morötter 1 gul lök 2 ägg 1-1,5 dl ströbröd salt och peppar smör eller olja, till stekning salladsblad
Skala och skiva löken tunt. Varva potatis, lök, fisk, salt och peppar i en panna. 1 st lök. Är fisken djupfryst, tina den så att den går att skära i ca 2 cm tjocka skivor