Lättbakat bröd som är perfekt som utflyktsbröd. Jag hade slut på vallmofrön så jag pudrade lite mjöl över istället, man behöver inte han något på alls om man inte vill
Ett lättbakat, luftigt och mjukt bröd. Uppvispat ägg Sesamfrön eller vallmofrön Serveringsförslag. Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra
Här kommer ett gott och lättbakat bröd till vårens alla sallader, picknickar och kanske soppor. Här på bilden så är det bland annat både melonkärnor, blåa vallmofrön och sesamfrön
Strö på vallmofrön eller semsamfrön om du så önskar och låt brödet jäsa under duk 45-60 minuter. Gårdagens smarriga kycklingsoppa (recept här) sörplades ned i sällskap av nybakade bullar och precis som utlovat ska vi naturligtvis bjuda er även på det receptet
Strö över vallmofrön. Smula ner jästen i en degbunke. Värm mjölk, vatten och matolja till fingervärme. Häll det över jästen och rör om så att den löser sig