Lätt bärpaj recept

Nyttig bärpaj – vegan och glutenfri

Nyttig bärpaj – vegan och glutenfri

Annars kan det lätt bli för vattnigt. Baka i ugn i 35-40 minuter tills fruktsaften bubblar runt kanterna och smuldegen blir fast och får en lätt brun färg
Bärpaj med mazarinfyllning

Bärpaj med mazarinfyllning

När man ser receptet kan man lätt skrämmas att det är så många delar som ska göras, men den är enklare än vad man först kan tro
Enkel bärpaj

Enkel bärpaj

Lägg bären blandat med potatismjöl i en pajform. Blanda ihop ingredienserna till toppingen och strö den över bären
Flätad bärpaj

Flätad bärpaj

En mycket enkel paj och lätt att göra när man har ont om tid. Eftersom det inte fanns tid att göra pajdeg från grunden så köpte jag färdig
Bärpaj i portionsformar

Bärpaj i portionsformar

jag har valt att använda Strösocker och har inte provat att använda Lättströ eller liknande kemiska produkter
Världens godaste bärpaj

Världens godaste bärpaj

Smält ingredienserna till pajskalet i en kastrull. Rör ihop crèeme fraiche, ägg, vaniljsocker och socker
Citronsmakande, krämiga bärpajer

Citronsmakande, krämiga bärpajer

et, servera med kanske lite lättvispad grädde. //Matilda Citronsmakande, krämiga bärpajer. Tryck lätt med fingrarna så degen formas i formen och rulla sedan över kanten med en kavel för att få bort överflödig pajdeg
Lyxpaj med bär

Lyxpaj med bär

Lätt att göra är den också, så se till att baka i sommar. Det är en bärpaj med extra allt. Lyxig bärpaj. Igår bakade jag födelsedagspaj
Chokladmacaroner

Chokladmacaroner

Låt kakorna torka en kvart före gräddning, dom spricker inte så lätt då. Jag gjorde en bärpaj (mer om den en annan gång) och chokladmacaroner
Lyxpaj med bär

Lyxpaj med bär

Lätt att göra är den också, så se till att baka i sommar. Det är en bärpaj med extra allt. Lyxig bärpajFör ca 6 personer
Långängens bärpaj

Långängens bärpaj

Kavla ut den på lätt mjölat bakbord. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka samman smör, vetemjöl, salt och socker till en smulig massa
Riktigt smarrig bärpaj

Riktigt smarrig bärpaj

Lättast att äta den dagen efter när den var kylskåpskall. Hej. Kommer ni ihåg mig. Ganska exakt 3 månader sedan jag bloggade

En kväll på Grönan och så en härlig Bärpaj till fikat!

– Om du har lite lite salt med ägget så blir det lättare att pensla på. Igår kom en annan av mina godaste vänner på en liten fika… Det fick bli Bärpaj eftersom jag har så enormt mycket bär i frysen och hemmagjord vaniljsås för att det är självklart till