Kylling recept

Snabba kyllingen a la viktväktarna

Snabba kyllingen a la viktväktarna

Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Bästa kyllingen ever

Bästa kyllingen ever

Sätt ugnen på 175 grader. Placera kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Krydda dem med rosmarinsalt och svartpeppar
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce

Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce

Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tag kyllingen af panden igen. Lad spinaten falde lidt sammen og kom herefter kyllingestykkerne tilbage på panden
Bästa kyllingen ever

Bästa kyllingen ever

Min man fyllde i lördags år och då gjorde jag två rättersmeny till honom och mig och det fick bli ett fantastiskt kyckling recept
Kylling i leirgryte med paprikasaus

Kylling i leirgryte med paprikasaus

Den er genial til å tilberede kylling i. en stor kylling. smør og provencekrydder (timian, oregano, rosmarin, sar, basilikum, merian og fennikelfrø) til å smøre kyllingen med
Kylling i ovn med kartofler og tomater

Kylling i ovn med kartofler og tomater

2 Læg kyllingebrysterne med lidt afstand imellem i bradepanden. 30 minutter, til kartoflerne er møre, og kyllingebrysterne er gennemstegte
Stegt kylling i stegeso

Stegt kylling i stegeso

Hæld hvidvin og hønsebouillon ved, og fordel resten af smørret i klatter oven på kyllingen. 1 Gnid kyllingen med salt og peber ind- og udvendig. 3 Smelt ⅓ af smørret på en stor pande, og brun kyllingen godt på alle sider. 4 Læg kyllingen over i stegesoen sammen med rodfrugter, hvidløg, timian og revet citronskal. Tænd herefter ovnen på 200º, og steg kyllingen i ca. 6 Partér kyllingen i passende stykker, og servér med rodfrugter og den dejlige sauce fra bunden af stegesoen
Kylling i svampesauce

Kylling i svampesauce

Brun kyllingelårene godt af på alle flader i lidt smør eller kokosolie i en sauterpande, til skindet har taget godt med farve