Kycklingrulader skinka recept

Italienska kycklingrulader

Italienska kycklingrulader

Mixa basilika, vitlök, skinka och mozzarella i matberedaren till en smulig massa. 8 skiva lufttorkad skinka
Goda kycklingrullader och böcker

Goda kycklingrullader och böcker

Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Söndag

Söndag

Jag testade att göra en variant av kycklingrulader för en tid sedan också. Skinka, ost och gustafskorv

Skinkfyllda kycklingrulader

Lägg en skiva skinka på varje kycklingfilé. Fördela riven ost, torkade tomater och spenat över skinkan

Kycklingrulader

8 kycklinginnerfilé 4 pers3 gula lökar8 skivor rökt skinka8 skivor ostfärsk timjanfärsk persilja1 b creme fraiche3 dl mat grädde3 msk kycklingfondsalt, pepparBanka ut kycklingfileérna så dom blir ganska tunna mellan plastfolie

Italienska kycklingrulader

 Mixa basilika, vitlök, skinka och mozzarella i matberedaren till en smulig massa. 8 skivor lufttorkad skinka

Kycklingrulader i panna

Pesto inuti, salviablad och lufttorkad skinka utanpå - inte konstigt att det vattnas i munnen. Lägg några salviablad på varje filé och rulla sedan in filén i en skiva lufttorkad skinka

Italienska kycklingrulader med pestopasta

100 g kallrökt skinka i skivor. 1 Klyv kycklingbrösten på höjden och banka dem tunna. Fördela ost och kött, rulla samman och vira en skinkskiva runt