4 kycklingfiléer, tunnskivade. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Dela kycklingfiléerna på längden till tunna schnitzlar. KYCKLINGRULADER. KYCKLINGRULADER. 300 g kycklingfilé. Krämiga kycklingrulader med balsamicomarinerade morötter och risoni 14 propoints 2 portioner. 300 g kycklingfilé
16 skiva kycklingfilé. Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra. Mixa basilika, vitlök, skinka och mozzarella i matberedaren till en smulig massa
Att göra rullader av just kycklingfilé är väldigt tacksamt, kycklingfilé blir gärna lätt torrt när man tillagar det så ett bra sätt att undvika det är att fylla och koka köttet, istället för att steka tills det är klart
Ni har nog alla sett när Mannnerström gör reklam för kycklingrulader. 16 skivor tunnskivad Kycklingfilé1 skivad lök4 baconskivor grovskurna1-2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja
Portionera upp mozzarellablandningen i mitten på varje utbankad kycklingfilé. Hetta åter upp oljan i stekpannan och lägg i kycklingruladerna med skarven nedåt
Lägg kycklingfiléerna på en skärbräda. Pressa ner en av filéerna med handflatan och skär försiktigt horisontellt genom kycklingfilén så att det blir två lika tjocka skivor
Lägg kycklingskivorna på en ren arbetsyta och strö fetaost i ett jämnt lager på varje kycklingfilé. Dela kycklingfiléerna på längden till 8 tunnare filéer