Kycklingragu fraiche recept

Välkomnar helgen med en kycklinglasagne!

Välkomnar helgen med en kycklinglasagne!

Koka upp kycklingragun. 500 gr kycklingfilè, 2 gula lökar, 1 broccoli (250 gr), 1 röd paprika, 2 påsar taco kryddmix( ca 40 gr), 1,5 dl vatten, 2 dl crème fraiche, 200 gr färskost av filadelfiatyp, 2 dl mjölk, ca 9 lasagneplattor, 1 dl riven gratängost, olja. Täck botten på en smord ugnssäker form, ca 20×30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. 2 dl crème fraiche
Kycklingragu

Kycklingragu

Rör sedan i crème fraiche mot slutet av koktiden. Skär då köttet rent från skinn och ben, tärna det och blanda i samtidigt med crème fraiche och låt allt bli hett
Tacokryddad kycklinglasagne

Tacokryddad kycklinglasagne

Koka upp kycklingragun. Rör i crème fraiche, philadelphiaost och mjölk. 4 portioner500 g kycklingkött, lår- eller bröstfilé1 gul lök250 g broccoli1 röd paprika2 påsar taco kryddmix1½ dl vatten2 dl crème fraiche200 g Philadelphiaost2 dl mjölkLasagneplattor1 dl riven gratängostSätt ugnen på 175 grader. Täck botten på en smord ugnsform, 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu

Tacokryddad kycklinglasagne

Koka upp kycklingragun. Rör i créme fraiche, färskost och mjölk. Täck bottnen på en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. 2 dl lätt créme fraiche