Kycklinglever med rosépeppar recept

Kycklinggryta med Bacon och Rosépeppar

Kycklinggryta med Bacon och Rosépeppar

Kycklinggryta med Bacon och Rosépeppar Efter en lång promenad vid ett upproriskt Medelhav, var det skönt att ha lite kycklingrester att ta hand om till lunch
Kycklinglevergryta med senap och rosépeppar

Kycklinglevergryta med senap och rosépeppar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram kycklinglever , (1 djupfryst paket) 1 msk margarin , flytande till stekning 1 st gul lök(ar) , finhackad 2 msk senap , fransk 1 msk soya 0,5 dl rött vin 1 msk rosépeppar , till dekoration 1 msk maizena 3 dl ris , parboiled 1 odefinierad sallad , blandad 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kycklinglever i fransk senapssås

Kycklinglever i fransk senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram kycklinglever 1 msk smör 1 st gul lök(ar) 2 msk fransk senap 1 msk soja 0,5 dl rött vin 1 msk rosépeppar 1 msk maizena 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet

Kycklinglever i fransk senapssås

Späd sedan med vatten eller vin och sjud någon minut. Strö rosépeppar över till serveringen. Öka värmen och stek kycklinglevern på stark värme

Kycklinglevergryta

Tillsätt stött rosépeppar, soja, salt och vitpeppar. 2 Tillsätt plommonen, späd grytan med 4 deciliter vatten plus grädden. 600 g kycklinglever. 2 tsk stött rosépeppar