Krydda med salt och chili, ta upp levern och lägg över i en gryta. Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper
Krydda med salt och chili, ta upp levern och lägg över i en gryta. Igår när vi kom hem så köpte jag kycklinglever, den blev tillagad ungefär på det här viset, tallriksbilden är tagen hemma i Östersund där jag alltid har mycket örter på balkongen
Lägg färsen i en stor bunke, och tillsätt kycklingleverblandningen, löken och tomaterna för hand. Tillsätt krydda, salt, potatismjöl, ägg och grädde under fortsatt mixning
Mixa resten till en fin smet, tillsammans med ägg, ansjovis, kryddor och konjak. Kycklingleverpaté. Lägg ett lager smet i botten på formarna och lägg de stekta levrarna längs mitten
Knäck äggen i gropen och blanda blanda till en slät deg. Skär kycklinglever och stekfläsk i småbitar. Lägg en liten klick fyllning i mitten på den ena pastaringen och tryck ihop försiktigt med den andra ringen som lock
Paté, pastej och kycklinglevermousse formligen älskar jag, och denna var verkligen riktigt god. Blanda färs, konjak, salt, örter ägg och mjöl i en bunke
Här kommer kycklingleverpastejen. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Vilken sorts lever man använder är helt frivilligt, men kycklinglever passar utsökt till. Det är viktigt att du inte rör om för mycket, annars blir äggröran gärna omelett
Putsa kycklinglevern. Stek trattkantarellerna i smör i en stekpanna, och lägg dem åt sidan. Tillsätt de stekta trattkantarellerna och kycklingleverblandningen, och blanda därefter alltsamman med hjälp av elvisp på lägsta effekt
Putsa kycklinglevern, skär den i tärningar och lägg den i köttfyllningen. Rensa och skölj spenaten, lägg den fuktig i en kastrull över stark värme och låt den sjunka ihop