H hem med ett paket färska kycklinghjärtan. Grönskaksröran fick sedan puttra på svag värme medan jag förberedde kycklinghjärtanen (sköjde dem och delade dem en gång på mitten) och sedan stekte jag dem hastigt på hög värme i stekpanna
Oxsvans, lammfärs, kycklinghjärtan, fläsksida, rökt sidfläsk och fläskrevben. För att få något eftermiddagssnacks så svängdes kycklinghjärtana ihop lite kvickt och blev en bruschetta
Kycklinghjärtana får ligga i marinad en stund i olivolja, balsamvinäger, rosmarin, vitlök och salt. Går vidare och ser kycklinghjärtan, nu jäklar, idag ska jag testa, köper 150 g och betalar 8 kronor, löjligt billigt
Det kan vara att fräsa på lite kycklinghjärtan med vitlök och persilja eller röka lite musslor. Ja då var det dags för nästa stora grillpersonlighet, denna gången är det mannen som gav grillmustachen ett ansikte
Börja med att dela alla kycklinghjärtan i hälften och lägg i en fryspåse. Häll därefter i kycklinghjärtanen i pannan med allt det andra och låt det wokas tillsammans ett tag (jag hade det i pannan ca
Poppelsvamp, kycklinghjärtan och groda. "Torrpanne-rätter" (干锅 gan guo) syftar på rätter som får koka vidare i en wok placerad på en liten brännare på bordet