Servera med en klick yoghurt och färsk koriander, om man inte är ynklig och sjuk gör man en sallad med goda tomater, gul lök och koriandern, smaka av med lite olja, färsk lime, salt och peppar
Servera gärna med en klick grekisk yoghurt. Nu är det väldigt svävande detaljer i receptet, men viktigt är att det är tillräckligt medmedwurst så man känner smaken av den
Den ska ha en god smak av söt kokos med en svag ingefärasmak och basilika. Börja med att hälla i vispgrädden och häll i sockret och vispa den med en bra visp ordentligt så den blir lite tjockare
Ikväll gjorde jag en kycklinggratängmed lite indisk touch som verkligen blev hur god som helst. Jag älskar deras användande av kryddor som kanel, kardemumma, saffran o s v och särskilt i kombination med kyckling
Jag inser att jag inte har någon som helst koll på hur man komponerar en välbalanserad meny och bjöd på tomatsoppa till förrätt, kycklinggratäng till varmrätt och denna blåbärstårta till dessert
Kycklinggratängmed nachos till fredagsmyset. Krämig kycklinggratäng. Servera med rotfrukter i ugn och en sås på naturell yoghurt, vitvinsvinäger och färsk oregano eller basilika
Efterrätten skrev vi om i söndags (här hittar du den) och alltså är det dags för varmrätten idag, en kycklinggratäng som vi bjudits på hemma hos Ankis föräldrar många gånger
I går så blev det kycklinggratäng till middag och här kommer receptet. Skiva filéerna i lite tjockare skivor och lägg ned i gratängformen med en klick smör, ställ in i ugnen medans du gör i ordnings röran som ska vara på
Gaffelmosa fetaosten och blanda medyoghurten och citronskalet. Servera med fetaröran och bröd. Blanda kycklingen med timjan, 1 msk olja, 1 tsk salt och 2 krm peppar i en bunke. medelhavsblandning (900 g). 2 dl matyoghurt (10%)
Den ska ha en god smak av söt kokos med en svag smak av ingefära och basilika. Börja med att hälla i vispgrädden och sockret och vispa den ordentligt så den blir lite tjockare