Den påminner om den gratäng jag gjorde för ett tag sen men då med grillad kyckling i. Vispa grädden lätt och blanda ner hönsbuljong (lös upp tärningen i lite hett vatten först), dijonsenap, parmesan och riven vitlök
En riktigt krämig och god gratäng som är lite knaprig på toppen med all den rivna parmesanosten. Under tiden kycklingen står i ugnen börja med grönsakerna
Idag blev det lite genomgång i frysen, hade en påse kycklingfilé som var perfekt till middag, grön chili i växthuset, parmesan som jag måste göra slut på, vitlök finns alltid, hade även salladslök och av detta blev det ”Kycklinggratängmed grön chili vitlök och parmesan”
Vi planerar en tripp med båten så om inte vädret är alltför bra och jag får bestämma så kanske vi hamnar ute på Hönö i helgen, har du besökt konferensen någon gång
Mycket smak och med härlig hetta. Hur mycket hetta kan själv regleras med mängden sambal oelek. Ella ville ha nudlar till maten medan jag och Lars valde ångad broccoli och en sallad
Pressa ner en vitlöksklyfta och krydda med örter, Vegeta, salt och peppar. Riv över parmesanosten och gratinera i ugnen på ca 200 grader i 30-35 minuter. 1 dl parmesan, riven. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
Pressa ner en vitlöksklyfta och krydda med örter, Vegeta, salt och peppar. Riv över parmesanosten och gratinera i ugnen på ca 200 grader i 30-35 minuter. 1 dl parmesan, riven. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven