Mosa fetaostenmed créme fraichen. Men så fick jag för mig att skaffa ett nytt det höll i två år sen rasade det ihop totalt och jag fick ta fram min pappas igen… måste hålla med om att det var bättre förr
Smörstek de skivade champinjonerna tillsammans med fint skivad vitlök. Lägg kycklingfilen i en ugnsäker form och lägg sedan över champinjonfräset, baconet, soltorkade tomaterna, körsbärstomaterna, fetaosten och sist den förvällda purjolöken
1Salladsalladsmix körsbärstomater, halverade fetaost valnötter olivolja balsamvinäger. 800 g kycklinginnerfilé (eller vanliga filéer som du delar på längden) smör, att steka i salt peppar 65 g babyspenat 10 körsbärstomater 1 dl purjolök, finskuren 1,5 dl Västerbottensost 2 msk pinjenötter
Toppa med skivade tomater och mozzarella och strö över fetaost. fetaost. Rör ner kantarellerna och broccolin och låt fräsa med tills kantarellerna vattnat ur sig lite