Krydda filéerna med salt, pepparmix och grillkrydda. Jag blev bjuden på denna goda kycklinggratäng förra veckan när jag var hos min goda vän, jag tog receptet direkt, riktigt drömgott
Bryn dem i stekpannan och krydda med salt, peppar och grillkrydda. Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här
Krydda dem med grillkrydda och bryn runt om i smör i het panna. Kockens grillkrydda Original. 4 port ris 500-600 g kycklinglårfilé Kockens grillkrydda Original 0,5 buljongtärning 3 dl grädde 1 tsk Kockens örter Provencal 1 krm Kockens vitpeppar malen ljus snabbredning 3 tomater 140 g bacon (gärna alspånsrökt)
grillkrydda. Idag bjuder jag på kycklinggratäng med smak av curry. 1 vitlöksklyfta grillkrydda. Den blir riktigt smarrig och är ganska enkel att svänga ihop
Jag tog jättelite grillkrydda när jag stekte min filé). Mmmm, gott gott gott. Jag hade glömt hur gott detta var för det var så längesedan jag lagade denna rätt
Mitt största problem är vad jag ska äta till köttfärsen, kycklinggratängen eller korvstroganoffen. Du kan välja att äta det rent med bara lite kryddor som Sambal oelek eller sockerfri grillkrydda