Kycklingfilé sockerärtor recept

Kycklingfilé med mangosalsa

Kycklingfilé med mangosalsa

2 st kycklingfiléer. Skär ett längsgående snitt i kycklingen och fläk ut filén. Krydda och stek i smör ca 4 minuter per sida
Fylld kycklingfilé med ratatouille

Fylld kycklingfilé med ratatouille

Ingen pasta eller potatis till, bara lite smörstekta sockerärtor. Baconlindad och getostfylld kycklingfilé men ratatouille
Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås

Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås

Varmrätten serverades på en bädd av smörslungade morötter och sockerärtor. Till förrätt valde jag Chevré-toast med honung och valnötter och till varmrätt blev det Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås
Saftig dubbelmarinerad kycklingfilé

Saftig dubbelmarinerad kycklingfilé

800 g kycklingfilé. 800 g kycklingfilé salt och peppar 1 msk smör Marinad 1. salt och peppar. 1 msk smör. 1 msk soja
Pestopotatis med god kycklingfilé

Pestopotatis med god kycklingfilé

Skiva kycklingfilén och dubbelkolla så att den är klar. Ca 800 g kycklingfilé En enkel marinad Marinera kycklingen och låt den gojsa till sig lite. När ugnen är tillräckligt varm sätter du in en stektermometer på den tjockaste delen av kycklingfilén och ställer in den på 70°. Ca 800 g kycklingfilé
Arrabbiata med kyckling och sockerärter

Arrabbiata med kyckling och sockerärter

22 port pasta (gärna lumaconi)1 rödlök 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk olja salt och peppar1/2 dl pesto arrabbiata 1 dl vatten 1/2 ask sockerärter (à 150 g)1/2 dl grana padano (flarn)Sätt på vatten till pastan. 300 g strimlad kycklingfilé
Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kyckling i lime & kokos

Kyckling i lime & kokos

Sockerärtor. 900g kycklingfilé. 900g kycklingfilé. En god asien-inspirerad rätt lagade jag i förra veckan när vi hade middagsgäster