Varmrätten serverades på en bädd av smörslungade morötter och sockerärtor. Till förrätt valde jag Chevré-toast med honung och valnötter och till varmrätt blev det Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås
50 g sockerärtor. 50 g sockerärtor. Igår onsdag var min tredje dag med kickstartsveckan. Hoppas jag inte tråkar ut er men vill gärna dela med mig av detta då jag tror att det ger något och så kanske någon annan vill prova
Skiva kycklingfilén och dubbelkolla så att den är klar. Ca 800 g kycklingfilé En enkel marinad Marinera kycklingen och låt den gojsa till sig lite. När ugnen är tillräckligt varm sätter du in en stektermometer på den tjockaste delen av kycklingfilén och ställer in den på 70°. Ca 800 g kycklingfilé
22 port pasta (gärna lumaconi)1 rödlök 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk olja salt och peppar1/2 dl pesto arrabbiata 1 dl vatten 1/2 ask sockerärter (à 150 g)1/2 dl grana padano (flarn)Sätt på vatten till pastan. 300 g strimlad kycklingfilé
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken