Precis innan servering strimla baby spenaten och strö över grytan och låt den sloka ner i grytan. Skär fickor i kycklingfiléerna som du fyller med några blad spenat och ca 2 tsk av vitlöksosten. 4 kycklingfiléer. 100 g Crème Bonjour Extra vitlöksost
Pressa i vitlöken. Kyckling gryta som serveras antingen med ris eller couscous. 4 st kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. 4 st kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor
Kycklingfilé i parmensan sås och knaperstekt bacon. Pressa ner vitlöken. 1 kg kycklingfilé. 3 st vitlöksklyftor. 1 kg kycklingfilé. 3 st vitlöksklyftor
Lägg i kycklingen och låt grytan koka upp. Skiva vitlöken. ca 250 gr kycklingfilé. 1 vitlöksklyfta. Ingredienser för 2 personer ca 250 gr kycklingfilé. 1 vitlöksklyfta ½ tsk sambal oelek
Vitlökshack. Blanda samman hackad vitlök med hackad rosmarin och salvia. Vitlökshack. Blanda samtliga ingredienser till buljongen i en stor gryta och låt det koka ihop ca 30 minuter. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur). 2 kycklingfiléer. 3 vitlök
Pressa i vitlök, och tillsätt övriga ingredienser. I går blev det just precis så i vårt kök, kycklingfiléer fylldes enligt "man-tager-vad-man-haver"principen och resultatet blev hur gott som helst
Servera på egen hand eller som tillbehör, vi hade kycklingfilé penslad med mango chutneyglace. Fräs rödlök, vitlök och purjolök i smör och olja på medelvärme så det mjuknar