Skär kycklingfiléerna i bitar. Kycklingbitarna paneras i cornflakes och de var riktigt lätta att göra. Och i en tredje tallrik så krossar du cornflakesen
Cornflakes, vanlig ljus cornflakes. Krossa cornflakes med händerna och lägg i en separat tallrik. Doppa först filén i kryddmjölet, sen i äggen och slutligen i cornflakes
Dela den tinade kycklingfilén i valfritt stora bitar, ex-vis en gång på längden. För att få till den här krispiga kycklingen blandar jag Grevéost med cornflakes, italiensk salladskrydda, dragon, vitlök, salt, peppar och smält smör
Jag har modifierat mitt omtyckta recept med cornflakes panering som du hittar HÄR. 4-5 kycklingfiléer. Dela varje kycklingfilé i 2-3 delar, beroende på hur tjock filé du har. 4-5 kycklingfiléer 2 dl quinoa (röd eller vit)
6 port1 kg kycklingfilé1 liter kallt vatten½ dl salt2 msk sockerPanering. 2 dl krossad cornflakes1 ½ dl vetemjöl½ dl potatiskmjöl½ dl ströbröd3 ägg1 dl vatten1 tsk saltpepparDela kycklingen i ca 2*2 cm och dela eventuellt den på tjockleken också, ca ½-1 cm. 1 kg kycklingfilé
Smula cornflakes med handen. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och lägg dem i en smord form. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter. 4 st kycklingfilé(er). 5 dl cornflakes
Dela kycklingfilérna i mindre bitar, krydda med salt och citronpeppar. Cornflakes är krispigt. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, krydda med salt och citronpeppar
Skär kycklingfiléerna i bitar. Och i en tredje tallrik så krossar du cornflakes. Panera kycklingen för i mjölblandningen, sedan i äggblandningen och till sist i de krossade cornflakes
Blanda panko ströbröd, riven kokos, lite krossade cornflakes och en nypa salt i en skål. Dippa kycklingfilén i äggvitan och sedan i kokosblandningen, lägg på en plåt med bakplåtspapper, spraya på lite olivolja och sätt sedan in i ugnen på 190°c i 30 min
Skär kycklingfiléerna i bitar. Och i en tredje tallrik så krossar du cornflakes. Panera kycklingen för i mjölblandningen, sedan i äggblandningen och till sist i de krossade cornflakes