Stek kycklingbrösten i smör så att de blir genomstekta och får fin yta. När skall vi tömma gamla båten, hur blir det med nya, vad gör vi med samfället, har jag bokat hotel till Sardinien, designat stand för Monaco, bjudit in alla journalister, tryckt alla broschyrer
Riv romansallad till aptitretande bitar. Blanda i dressing och toppa med kyckling och parmesan. Servera gärna med ett vin med hög fruktsötma för att balansera sälta och hetta
Kör med mixerstav. Smaka av med salt och peppar. 1 romansallad eller 3 baby-gemsallad. 4 stekta kycklingbröst. 1 romansallad eller 3 baby-gemsallad. 4 stekta kycklingbröst
Bryn kycklingbrösten. Strimla och skölj romansalladen. Stek brödtärningarna knapriga, på ganska låg värme, tillsammans med de "tillplattade" vitlöksklyftorna i smör i en stekpanna
Skär kycklingbrösten i skivor och lägg ovanpå salladen. Sedan dess är jag fast för den här underbara salladen medromansallad, syrlig dressing, krutonger och parmesanost