Laxtårta med löjrom Blanda lax, gräslök, kvarg, crème fraiche, vitlök och peppar. Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering Arla
Skaldjurstårta Blanda hackade räkor, kräftstjärtar, färskost och kvarg. Tillsätt pepparrot, dill och gräslök. 1250 g naturell kvarg 1%. 10,5 dl gräslök, hackad. 1Fyllning300 g räkor, skalade (1 kg med skal) 2 dl kräftstjärtar 200 g färskost 11% 250 g naturell kvarg 1% 3 msk pepparrot, färskriven 0,5 knippe dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad 0,5 tsk salt 1 krm peppar www.koket.se
Silltårta Blanda sill, lök, kvarg, gräddfil, peppar och sillspad. Lägg silltårtan på ett fat och garnera med gräslökArla
Matjessilltårta Blanda detta med crème fraîche och kvarg. 12 dl kvarg. 10,5 dl gräslök, finskuren. 1Fyllning3 gelatinblad, blötlagda 3 dl crème fraiche 2 dl kvarg 2 ägg, hårdkokta och skalade 175 g matjessill, i mindre bitar 100 g kokt potatis 0,5 dl gräslök, finskuren 0,5 dl dill, finskuren salt www.koket.se
Laxröra med lök och pepparrot Tillsätt rödlök, kvarg, crème fraiche, gräslök och dill och blanda till en slät röra. Lägg över i en skål och garnera med hackad gräslökHemmets Journal
Krämig potatissallad Blanda samman majonnäs, kvarg, filmjölk och senap. Rör ner potatistärningar och gräslök. 2 dl naturell kvarg. 4 msk gräslök. 2 dl naturell kvarg. 4 msk gräslökVardagsmat a la Jess
Recept 3 msk finskuren gräslök. ½ dl kvarg, 1 %. 1½ dl kvarg, 1 %. Ingredienser 400 g kantskuret formbröd Fyllning recept.mabra.com
Matjesilltårta Blanda sillen och löken med kvarg och crème fraiche. Skär gräslöken fint och strö den över ytan. Dekorera gärna med gräslöksblommorMatHem
Matjessilltårta 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1 dl hackad färsk gräslök. 3 gelatinblad 200 g matjessillfiléer 1 rödlök 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 3 dl Arla® gräddfil ½ tsk svartpeppar 2 msk sillspad 1 dl hackad färsk gräslökwww.arla.se
Kavring med vilttopping Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar. Garnera med löjrom, gräslök och nymalen svartpeppar Arla
Skagenröra med chili Blanda ihop kvarg, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och sambal oelek. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 2 msk hackad färsk gräslökArla
Silltårta 8 bitar Botten 200 g kavring 75 g smör Fyllning 1 burk matjessill (à 200 g) 3 gelatinblad 1 rödlök 1 burk kvarg 10% (à 250 g) 3 dl gräddfil 1 msk sillspad 1 dl finskuren gräslök svartpeppar Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Nyttig och god potatissallad Det går även bra att liva upp potatissalladen med annat om man önskar det, tex gräslök. 50 gr kesella 1% eller kvargradhuslivet.blogg.se
Laxtårta med löjrom Blanda lax, gräslök, kvarg, crème fraiche, vitlök och peppar. Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering www.arla.se
Havets tartar med löjrom Blanda kvarg, gräslök, dill och senap. Toppa med löjrom och gräslök. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 1 msk finhackad färsk gräslökArla
Romröra 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1⁄2 dl hackad färsk gräslök. Blanda ihop ingredienserna. 1⁄2 dl stenbitsrom Arla
Avokado och örtdressing Låt stå kallt innan servering 1 tsk torkad gräslök. 100 gram kvarg. Mixa avokado, örter, vitlök, rödlök och tomater med en stavmixer, blender eller matberedare till en slät massa och tillsätt önskad mängd chili och salt Tasteline
Fläskfilé röra med lyxpasta Rör ut kvargen och grädden i en skål, häll sedan ner det i stekpannan. Hacka gräslöken. Riv ner citronskalet och häll i gräslökenbaakochmaat.blogg.se