Passar perfekt till fil, yoghurt, kvarg, keso och i smooothies. Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Frukostskål med laktosfri naturell kvarg och filmjölk, granny smith-äpple, jordgubbar, torkad mango (från THB), kiwi, superfood trio bar (från nu3), ancient my muesli och sist men verkligen inte minst - min egen mesquite peanut butter sauce
Idag började jag dagen med en stor pannkaksfrukost (nej, jag tröttnar aldrig) med hemmagjord glass gjort på 1 dl kvarg, 1 dl filmjölk och 1 tsk vaniljsocker. 1 dl kvarg,. 1 dl filmjölk och
Tillsätt sedan kvargen och finfördela smör och blanda allt till en fast deg. ½ dl kvarg (0,3 %). 1 msk filmjölk (2,5 %). Om degen känns känns för torr kan du tillsätta filmjölk eller mjölk (2,5 %). ½ dl kvarg (0,3 %). 1 msk filmjölk (2,5 %)
Räcker det att äta filmjölk eller yoghurt med frukt, bär, nötter, müsli eller måste en komplettera med ägg, keso eller kvarg för att få tillräckligt med protein
Laktosfri kvarg med ekologisk banan, hallon, hemmagjord müsli och steviadroppar med vaniljkrämsmak. En stor fruktsallad serverat med laktosfri filmjölk
Blanda valfri mängd kvarg med filmjölk, blåbärssaft och steviadroppar. Men, idag var det dags för något nytt och då gjorde jag krossad bovetegröt som serverades med blåbärskvarg, raw blåbärssaft och pumpafrön