) eller färska örter/dill. Bladpersilja/Dill till garnering. Garnera med finhackad lök (alt blanda löken tillsammans med röran), bladpersilja/dill och lime- eller citronskiva
10 bitar Botten 200 g kavring 75 g smält smör (eller margarin) Fyllning 200 g cream cheese 250 g kvarg (10%) 3 msk färskriven pepparrot 300 g skalade hackade räkor 150 g hackade kräftstjärtar 1/2 dl finklippt dill 1/2 tsk salt 1 krm peppar Dekoration 50 g stenbitsrom dillvippa ev några räkor eller kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan
För såsen blandar du bara ihop alla ingredienserna (kvarg, citronsaft, dill och salt). Matig sallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Strö över hackad dill. (4 portioner)600 g potatis av fast sort1 stor strimlad purjolök250 g coctailtomater300 g varmrökt laxfilé1 ½ dl hackad dillsmör till formenÄggstanning3 ägg3 msk riven pepparrot2 dl vispgrädde125 g kesellasaltnymald vitpepparGör så här. Gratinera i mitten av ugnen i 200 grader tills äggstanningen stelnat och fått lite färg, 25–30 minuterJag har inte riktigt följt detta recept utan valde mera grädde 3 dl och kvarg 1 burk. 1 ½ dl hackad dill