Rör ihop kvarg, salt och peppar. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Rör ner kvarg. 150 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® Svenskt Smör. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting. 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°
Blanda ner ost, kvarg, spenat och vitlök. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. 100 g Arla Präst®. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg sötpotatis 1 dl rostade hasselnötter 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv Spenatpestokräm. 2 dl rostade hasselnötter 100 g Arla Präst® 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 100 g babyspenat 1 grovhackad vitlöksklyfta ½ g salt 1 krm svartpeppar 40 g babyspenat 50 g rödbetsgroddar
¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg. Tillsätt kvarg och vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. 75 g Arla® Svenskt Smör. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® gräddmjölk. 1 dl riven Arla® Svecia. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vetemjöl ¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg 2 msk vatten Fyllning 300 g laxfilé 1 liten purjolök 1 msk Arla® Svenskt Smör 100 g babyspenat 1 rivet skal av citron 3 ägg 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl riven Arla® Svecia
Rör ner kvargen i äggsmeten. 2½ dl Arla® vispgrädde. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Receptet gäller för 12 bitar 5 äggulor 1½ dl strösocker 2½ dl Arla® vispgrädde 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche 225 g svarta vinbär ½ dl strösocker