Skålla cocktailtomaterna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. kungskrabba. Dela vitlöken i mindre bitar och lägg över tomaterna tillsammans med timjan, salt, peppar och olivolja
Tätt på fasanen följde dumplings fyllda med kungskrabba. Här förenades syra och sälta, sötman från tomaterna med allt det där man vill ha till en perfekt grillad köttbit
Fördela tomatskivorna och krabba på tallrikar, ringla marinad och steksmöret över. Skär tomaterna i skivor, 8 per person. Slå över tomaterna och låt marinera ca 30 min. 4 tomater. 200 g kungskrabba, stora ledbitar
Laga en salsa på en bit gurka, en skollad tomat och en bit charlottenlök, häll på en liten mängd rypsolja och några droppar rödvinsvinäger, blanda väl och lägg upp på tallrikarna intill skagenbollarna
Som en liten hälsning från köket fick vi en extra förrätt som bestod av lättgravad löja med kungskrabba, små tomater fyllda med kalixlöjrom och tomatgranité och friterade alger