Kungskrabba tomat recept

Terrin på kungskrabba och insjökräfta

Terrin på kungskrabba och insjökräfta

Skålla cocktailtomaterna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. kungskrabba. Dela vitlöken i mindre bitar och lägg över tomaterna tillsammans med timjan, salt, peppar och olivolja
Mat och vänner – en lyckad kombination

Mat och vänner – en lyckad kombination

Tätt på fasanen följde dumplings fyllda med kungskrabba. Här förenades syra och sälta, sötman från tomaterna med allt det där man vill ha till en perfekt grillad köttbit
Syrlig tomat med muscovadostekt kungskrabba

Syrlig tomat med muscovadostekt kungskrabba

Fördela tomatskivorna och krabba på tallrikar, ringla marinad och steksmöret över. Skär tomaterna i skivor, 8 per person. Slå över tomaterna och låt marinera ca 30 min. 4 tomater. 200 g kungskrabba, stora ledbitar
Smörstekt kungskrabba med ramslök och pepparrotsroyal

Smörstekt kungskrabba med ramslök och pepparrotsroyal

Laga en salsa på en bit gurka, en skollad tomat och en bit charlottenlök, häll på en liten mängd rypsolja och några droppar rödvinsvinäger, blanda väl och lägg upp på tallrikarna intill skagenbollarna
Kungskrabba "Norwegian"

Kungskrabba "Norwegian"

Tomat-pumpasalsa med ramslökspesto. Kungskrabban gör du så här. Skålla och avlägsna skalet från en tomat

Soppnazistens crab bisque

) 2 kg ben av kungskrabba. 2/3 dl passerade tomater. Knäck krabbenen och ta ut köttet. Spara hälften av skalen