Tillsätt alla grönsaker utom sockerärtor och låt dem fräsa med en kort stund. Smaka av med salt och svartpeppar och lägg i fisk, sockerärtorna och hackad dill
Tillsätt alla grönsaker utom sockerärtor och låt dem fräsa med en kort stund. Smaka av med salt och svartpeppar och lägg i fisk, sockerärtorna och hackad dill
För 2 portioner Grönsakerna 2 potatisar en halv rödlök, finhackad 10 sockerärtor 4 champinjoner smör salt,peppar Koka potatisen och låt dom svalna lite. Stek löken, sockerärtorna och potatisen 3-4 minuter i smör tills löken och sockerärtorna mjuknat, salta och peppra. Fisken 2 kummelfileér eller annan vit fisk ¨ 2 msk smör salt,peppar Dela fisken i portionsbitar. 10 sockerärtor. 2 kummel
lax, sej, torsk och kummel). Strimla salladslökarna och halvera sockerärtorna. Rör i sockerärtor och salladslök, toppa med kräftstjärtar och hackad dill och servera direkt
Servera med lättkokta sockerärtor. kummel eller sej) ½ tsk salt 2 burkar creme fraiche paprika chili (à 2dl) 1 dl finhackad dill 1 dl finriven ost max 17% Tillbehör. Sockerärtor  Sätt ugnen på 225 grader