Kummeln kan bytas ut mot valfri fisk och potatisen kan serveras på valfritt sätt. 1/2 röd lök. Tärna bacon och skiva sparrisen i 1/2 cm tjocka skivor (gärna lite på snedden), skiva haricot vertes och hacka löken. 1/2 röd lök
gul lök. Kummel fångad med trål är rödlistad. purjolök. Leta efter miljömärkt kummel istället. färsk kummel. Smörj botten på stor sauteuse (gryta med låga kanter) med smöret
kummel etc). Skala och skiva löken, fräs i matfett utan att det får färg men löken skall bli mjuk. Mixa lök, fisk, crème fraiche, dill, potatismjöl och salt/peppar i matberedaren
4 portioner1 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller 600 g fiskfilé1 tsk saltCitronsås. Koka upp detta med ett par skivor lök, några hela vit- och kryddpepparkorn, 1 skiva morot och litet vatten och salt. 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller
Skala lök och vitlök, strimla tunt. Fräs potatis, morot, lök och vitlök i olja i en kastrull. 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. 1 röd lök. 3 vitlöksklyftor. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. 1 morot 1 röd lök. 3 vitlöksklyftor olivolja till stekning