Kryddströmming recept

Kryddströmming med vinterrötter

Kryddströmming med vinterrötter

Sätt ugnen på 200°. Dela strömmingsfiléerna på längden och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, salta och peppra
Kryddströmming

Kryddströmming

Dra skinnet av strömmingarna. Blanda ättiksprit, vatten och salt i en skål så att saltet löser sig. Lägg ner filéerna och rör om
Dagens recept: Kryddströmming

Dagens recept: Kryddströmming

Använd vanlig gul lök eller strimlad purjolök till kryddströmmingen. Servera kryddströmmingen med en sås gjord på gräddfil eller crème fraîche och smaksätt med senap
Dagens recept: Kryddströmming

Dagens recept: Kryddströmming

D. A. G. E. N. S. R. C. P. T. 1. 4. -. 2. 0. K. Y. Ö. M. I. e. t. a. ä. r. n. h. l. i. g. p. å. j. u. b. o. d. ,. ö. f. v. c. m. y. k. s. 6. L. 5. 3. 8. B. é. V. x. è. î. (. ). O. F. ". 9. 4 D. K R. k g. d l. C a
Kryddströmming

Kryddströmming

Lägg på en tyngd och ställ kryddströmmingen kallt 5-6 dygn för att mogna. Rensa och skölj strömmingen men låt ryggbenet sitta kvar

Kryddströmming

1.  Dra skinnet av strömmingarna. Blanda ättiksprit, vatten och salt i en skål så att saltet löser sig. Lägg ner filéerna och rör om