Kryddskinka recept

Kajsa Wargs kryddskinka

Kajsa Wargs kryddskinka

Men en julskinka har jag ju ingen lust att göra, så det blev att ta fram Bonniers stora kokbok och fram med receptet på Kajsa Wargs goda kryddskinka
Kryddskinka

Kryddskinka

1 färdigkokt helgskinka. vispa ihop. 1 ägg. 3 msk flytande honung. i en liten skål. Mortla. 1 msk hel kryddpeppar

Gammaldags kryddskinka

1. Värm ugnen till 125 grader. 2. Stöt alla kryddorna utom persiljan i en mortel. Du behöver inte vara jättenoga
Cajsa Wargs kryddskinka

Cajsa Wargs kryddskinka

Cajsa Warg (kokboksförfattare som levde på 1700-talet) svepte in sin kryddskinka i tjock rågdeg. Vill tipsa om denna typ av ungsbakade julskinka

Cajsas kryddskinka

Sätt ugnen på 225 grader. Skär bort eventuell fettkant från skinkan. Blanda äggulan med kryddorna och bred det över skinkan