Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. För att tillaga receptet för 4 personer behöver du ha6-8 hg benfri kotlettSaltPepparGrillkryddaSås1/2 purjolök1 liten gul lök2 vitlöksklyftor1/2 röd paprika1 msk maizenamjöl1 msk chilisås1 msk sweet chilisås200 gr philadfelfiaost2,5 dl matlagningsgrädde1/2 dl mjölkKöttbuljongSaltPepparGör så härBryn kotletterna så de i stort sett är klara, krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda
Ta upp kotletterna. Smula i osten och lägg i kotletterna. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i smör 2 minuter per sida. 4 st kotletter
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller i lite vatten i pannan som jag använde när jag stekte kotletterna för att ta vara på stekskyn
Slå såsen över kotletterna, strö på ost. Krydda kotletterna, stek dem ca 3 min på var sida. 4 st fläskkotletter. 4 st fläskkotletter paprikapulver 400 g små champinjoner 2 msk smör 1-2 msk vetemjöl 3-4 dl mellangrädde ev
Sweet chili-kotletter. Lägg kotletterna i en ugnsform och blanda övriga ingredienser i en bunke. Sist ringlade jag olivolja över innan jag stoppade in formen i ugnen bredvid kotletterna
Häll på vatten så det täcker kotletterna, balsamvinäger, buljong och soja. Lyft upp kotletterna och vispa ner creme fraiche och grädde i stekpannan med buljongen