Servera kycklingen med ris, gurkyoghurt, limeklyftor och gärna ett gott bröd. Gurkyoghurt. Blanda yoghurten med curry, spiskummin, salt och peppar i en stor skål
Starkt och kryddigt men samtidigt en len och mild smak av bananen. Servera med kokt osaltat ris och gärna lite gräddfil eller naturell yoghurt (avrunnen några timmar i kaffefilter så att den blir lite tjockare)
ris eller quinoa, som har fraktats långt för att hamna på våra tallrikar. Rör ihop 2 dl turkisk yoghurt, crème fraiche eller avrunnen fil (se här), ca ½ dl thai sweet chilisås, 1 pressad vitlöksklyfta och 1 krm salt i en skål
Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Blanda färsen i en bunke med salt, spiskummin, finhackad koriander, riven vitlök och citronskal samt yoghurt
Servera med ris eller bara med nan-bröd, som du penslat med lite. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 3 1/2 dl naturell yoghurt