Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips. 15 min Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Skölj och tärna gurka och tomat smått. 5 st Gurka. 1. Köttbullar. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda med färsen i en bunke och tillsätt spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, kanel, salt och ägg
Hacka upp ruccola, gurka och färsk tomat. 3 dl gurka (ca en halv gurka). Koka pastan och skölj sedan med kallt vatten, dels för att göra den kall, dels för att den inte ska mjukna mer, vilket den gör när den är varm
Dela gurkan på längden. Rör ner gurka, persilja och resten av löken i risonin. 1 gurka. 2 dl risoni 1 gul lök 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 liter vatten 1 tsk salt 1 gurka 1 dl hackad bladpersilja 150 g Apetina® vitost
ca 50 g tärnad gurka. Receptet gäller för 10 st 200 g mästarmatjes, mild matjesill 150 g kokt potatis 1 salladslök ca 50 g tärnad gurka ½ dl hackad färsk dill 1 löskokt ägg Vispat brynt smör
tomat, gurka, ananas, kokosflingor, jordnötter blue dragon hackad röd chili, eller banan. Tärna kyckling och skär paprika och purjolök i strimlor eller som du vill ha dem
Kryddiga köttbullar med orientaliska smaker är något jag ofta längtar efter. Servera de kryddiga köttbullarna med bulgursallad och en klick vitlöksyoghurt