Krydda med oregano och paprikapulver överst. Kokt och avsvalnad pennepasta som fyller en rejäl gratängformCa 250 g gorgonzola i bitarSkivad röktskinka i strimlorFörvälld broccoliSkivad purjolökSalt och pepparPaprikapulverOreganoLagrad och riven hårdostGör så här
Krydda med lite extra svartpeppar. Röktskinka. Grillkrydda. Lägg 4 biffar på en skärbräda, lägg på en bit röktskinka, som du viker ihop, på det lägger man 2 skivor lagrad prästost (eller annan ost)
Krydda med salt och allkrydda. Tillsätt färsen och hackad röktskinka. 100 g röktskinka i tunna skivor. 1 tsk hemgjord allkrydda. 100 g röktskinka i tunna skivor
Röktskinka. Kallrökt lax. Fyllning 3 röktskinka. Ät och njut //Kryddan 5 dl gräddfil. 300 g Röktskinka. Blanda 3 dl gräddfil med majonnäsen, dela upp blandningen i tre skålar
150 g röktskinka 250 g broccoli 1 röd paprika 4 ägg 2 dl matgrädde 1 mozzarella ost 1 dl riven lagrad ost salt peppar Gör så här. Sätt ugnen på 200 grader Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen Tryck ut degen i en pajform eller annan ugnsfast form Lägg broccolibuketter, tärnad skinka och hackad paprika i skalet Smula sönder mozzarellan och blanda med den rivna osten Strö över blandningen i pajskalet Blanda samman äggstanningen salta och peppra, man kan vara generös med peppar då men ej kryddat pajen i övrigt Slå över stanningen över resten av fyllningen Grädda i 45-50 minuter 150g margarin. 150 g röktskinka
Krydda och dofta över litet basilika. Röktskinka brukar höra sommarens lätta middagar till, och varför inte bräcka den lätt och servera lökfräs till som komplement
krydda. Skiva tomaterna och stek dem, skiva även skinkan i små bitar och stek den. Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Tillsätt champinjoner och skinka i bitar. 300g röktskinka. 300g röktskinka. Det här receptet hittade jag och mamma i tidningen Allers för, ja säkert 20år sedan, och har varit en favorit sedan dess