Ställ krustaderna på en plåt. Blanda rödkålen med rödvinet i en gryta. Lägg rödkålen i krustaderna. 2 msk rödvin eller 2 tsk rödvinsvinäger. 8 stora krustader eller tartletter
Hittar man inte dessa går det bra i vanliga krustader eller på smörstekt bröd. När vi kommer till huvudrätten så åt vi alltså ryggbiff, vitlökssmörhasselbackspotatis med brynt rosmarinsmör, vitlöksfräst brysselkål och en rödvins- & glöggsås
Hur som helst, Marie hade gratinerat krustader med brie och hjortron och OMG vad gott. Jag och Björn försöker testa olika rödviner hela tiden (och hittar typ aldrig nått som är WOW, kräsna jävlar he he) och har testat Amarone någon enstaka gång men dom få gångerna så har vi sagt
Krustader fyllda med chevréost och breasola. Fyll krustader med fjällbrynt viltost på tub, peta ner lite rökt skinka i varje+ 1-2 droppar D´Elidas. 1 flaska, 70 cl, gott rödvin. 1 flaska, 70 cl, gott rödvin
Blanda rödkålen med rödvin eller vinäger. Fördela rödkålen i krustaderna och sätt dem på en plåt. 1 msk rödvin eller. 1 tsk rödvinsvinäger. 8 stora krustader
Slå på rödvin, vatten, kalvfond och lite soja. Krustader med röra på rökt hjortfilé och pepparrotMoët Chandon Brut ImperialJordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla och persiljeoljaLeth Grüner Veltliner, ÖsterrikeRyggbiff med potatispuré, rödvinssås och krispiga grönsakerAllegrini Valpolicella Superiore, ItalienVaniljpannacotta med syrlig äppelkompottNivole, ItalienChokladtryffel med vaniljtouchKaffe och avecJordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla4 portioner (stora)1 stor gul lök1 vitlöksklyfta500 g oskalade jordärtskockor250 g potatis250 g morötter1 dl vitt vin7 dl grönsaksbuljong1,5 dl crème fraichesalt4 pilgrimsmusslor1 knippe persilja2 msk neutral oljasaft från en halv citronSkala rotfrukterna och dela i mindre bitar. Rödvinssås6 portioner1 schalottenlök5 hela vitpepparkorn1 cm-tjock skiva rotselleri2 dl rödvin4 dl vatten2 msk kalvfonden skvätt soja1 msk tomatpurémaizena brun redning1+1 tsk smörFinhacka löken och krossa pepparkornen med bredsidan av kniven