Krustader med creme fraiche recept

Ugnsgratinerade krustader

Ugnsgratinerade krustader

Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 1 msk cremefraiche. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st. 12 krustader. Blanda ihop varje röra för sig och fyll krustaderna som sedan gratineras i ugn 175 grader ca 15 minuter. /Carina Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st
Krustader till fredagsdrinken

Krustader till fredagsdrinken

I väntan på fredagsmaten kan ni börja med lite småplock och vad passar bättre än krustader. Jag tänkte komma med två goda tips att börja helgen med
Krustader med tre röror

Krustader med tre röror

Rör samman crème fraiche, dijonsenap, citronsaft, majon­näs och den rivna parmesan­osten. Lossa de sköra krustaderna väldigt försiktigt med hjälp av till exempel tandpetare
Krustader med kräftskagen

Krustader med kräftskagen

Blanda medfraichen, majonnäs, dillen och färskriven pepparot. Fördela i krustaderna och toppa med dill
Krustader m olika fyllningar.

Krustader m olika fyllningar.

Fyll krustaderna och toppa med räkorna och lite dill. Jag har testat göra med både kall och varma fyllningar
Krustader med västerbottensost

Krustader med västerbottensost

Vill man ha lite hetare alt mildare justeras detta med mängden sambal. Krustader kan kännas lite tillbaka till dåtiden men dessa känns långt ifrån 70-talet (eller när dom nu var som mest populära) som det bara kan komma. Recept (24 små krustader). 4 dl cremefraiche. 1 förpackning krustader a´24 st. Gratinera krustaderna i 175-200 grader mitt i ugnen några minuter (ca 5 min) tills dessa har fått fin färg. 24 små krustader. 4 dl cremefraiche. 1 förpackning krustader a´24 st Lite persilja till garnering
Krustader med kräftstjärtar

Krustader med kräftstjärtar

Klicka ut röran i krustaderna och toppa med en bit citron, cocktailtomat och en dillkvist. Valet till förrätt på nyår föll på dessa läckra krustader
Krustader med mandelmos och rom

Krustader med mandelmos och rom

medcremefraiche, rom och klipp över gräslök. cremefraiche. Fantastiskt gott potatismos och det bler supergott att stoppa i frasiga krustader och toppa med lite ännu mera gott
Krustader med kronärtskockscrème

Krustader med kronärtskockscrème

Mixa kronärtskocksbottnarna med crème fraiche, citronskal och -saft, salt och peppar till en slät crème
Krustader med crabsticks-röra och rom

Krustader med crabsticks-röra och rom

Blanda rommen, crabsticksen och creme fracihe. Skeda röran i krustaderna, toppa med dillkvist och servera på dirren, annars mjuknar krustaderna
Krustader med laxröra

Krustader med laxröra

Blanda crème fraiche, dill, peppar, salt och vinäger. Fyll krustadernamed röran. små krustader. Garnera hälften med röd och hälften med svart stenbitsrom och sätt en dillvippa på toppen

Västerbotten krustader

Ta ut och toppa medcremefraiche, mixrom (alt sikrom, löjrom) och rödlök. Blev en härlig kväll och med hjälp av tält och lite värme så kunde vi sitta ute hela kvällen