Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 1 msk cremefraiche. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st. 12 krustader. Blanda ihop varje röra för sig och fyll krustaderna som sedan gratineras i ugn 175 grader ca 15 minuter. /Carina Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st
Rör samman crème fraiche, dijonsenap, citronsaft, majonnäs och den rivna parmesanosten. Lossa de sköra krustaderna väldigt försiktigt med hjälp av till exempel tandpetare
Vill man ha lite hetare alt mildare justeras detta med mängden sambal. Krustader kan kännas lite tillbaka till dåtiden men dessa känns långt ifrån 70-talet (eller när dom nu var som mest populära) som det bara kan komma. Recept (24 små krustader). 4 dl cremefraiche. 1 förpackning krustader a´24 st. Gratinera krustaderna i 175-200 grader mitt i ugnen några minuter (ca 5 min) tills dessa har fått fin färg. 24 små krustader. 4 dl cremefraiche. 1 förpackning krustader a´24 st Lite persilja till garnering
På medcremefraiche, rom och klipp över gräslök. cremefraiche. Fantastiskt gott potatismos och det bler supergott att stoppa i frasiga krustader och toppa med lite ännu mera gott
Blanda crème fraiche, dill, peppar, salt och vinäger. Fyll krustadernamed röran. små krustader. Garnera hälften med röd och hälften med svart stenbitsrom och sätt en dillvippa på toppen
Ta ut och toppa medcremefraiche, mixrom (alt sikrom, löjrom) och rödlök. Blev en härlig kväll och med hjälp av tält och lite värme så kunde vi sitta ute hela kvällen