Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Fyllda krustader, barnsligt enkelt och barnsligt gott. Man kan i princip välja vilken marmelad eller sylt man känner för och till det lite ädelost eller vit dessertost
Mosa ädelosten och blanda med färskost eller creme fraiche. ädelostkräm. Ta ut rundlar från brödet med hjälp av utstickare/pepparkaksform eller ett glas
God morgon. Hade ni en bra lucia igår (tror de flesta tjuvstartade fast det är på söndag egentligen). Tycker alltid det är så stämningsfullt att titta på Tim och Stellas luciafirande på skolan
Krustadermedädelost och creme fraiche. Eftersom potatissalladen är väldigt smakrik med ingredienser som västerbottenost, honung och balsamvinäger, var det svårt att hitta någon bra sås som skulle passa till
Fyll krustaderna till två tredjedelar medädelost. Jag har ett krustad-recept från drinkkvällen kvar att ge er och det är denna klassiker medädelost som värmts i ugnen och sen klickar man dit lite hjortronsylt innan servering
Servera tillsammans med små krustader och hackad persilja. Om detta skall serveras på t ex en buffé häll inte röran i krustaderna och låt dem stå eftersom de blir mjuka och trista då
Som tilltugg till bubblorna serverade jag krustader fyllda med gratinerad camembert, fikonmarmelad och fikon samt bitar av päron med Philadelphiaost (jag tog det istället för chèvre för barnens skull), päron och valnötter
Krustadermed mandelmos och rom Mandelmos. några mandelpotatisar, skalade en skvätt grädde riven västerbottensost flingsalt peppar ett gäng krustader stenbitsrom creme fraiche gräslök Koka potatisen mjuk och mosa